Adri van Beelen

Adri van Beelen (Leiden, 1959) is journalist en schrijver. Al meer dan 20 jaar schrijft hij romans, novellen en korte verhalen. Zijn romans Celeste (2012), Verborgen (2013) en De Vrouwenverzamelaar (2015) zijn verschenen bij Uitgeverij Marmer.

Nieuws en agenda

22 juni 2015 – De Vrouwenverzamelaar verschenen!

Mijn nieuwe roman, De Vrouwenverzamelaar, is vanaf dit moment verkrijgbaar! Koop hem bij je favoriete boekhandel, of bestel hem via Bol.com door op de cover hieronder te klikken.

Of klik hier voor de ebookversie

De Vrouwenverzamelaar:

De achtendertigjarige Luuk Assante reist voor zijn werk de hele wereld over. Dat bestaan heeft hem inmiddels veertig minnaressen in evenzoveel landen opgeleverd. Luciano, zoals de dames hem kennen, geniet van zijn bijzondere en vooral knappe vrouwen en leeft een heerlijk leven. Maar dan ontmoet hij de Nederlandse Sonja en tegen zijn principes in krijgt hij een serieuze relatie met haar. Met hulp van zijn vriend Martin zoekt Luuk een creatieve manier om van zijn vrouwenverzameling af te komen. Dat blijkt echter geen sinecure. 

Met De vrouwenverzamelaar schreef Van Beelen een bijzondere literaire komedie. Wat aanvankelijk leest als een ontroerend liefdesverhaal, ontaardt uiteindelijk in een absurdistische roman. 

De Vrouwenverzamelaar (juni 2015) is verschenen bij Uitgeverij Marmer.

Voor rechtstreeks contact, klik hier.